Πρόσκληση ενδιαφέροντος μίας θέσης

Πρόσκληση ενδιαφέροντος απευθύνει μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Λισσαβώνα η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λισσαβώνας (Universidade de Lisboa), για μία θέση Επισκέπτη Καθηγητή ή Λέκτορα στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών / Ευρωπαϊκών Γλωσσών.

Στόχος του Πανεπιστημίου, όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο της Πρεσβείας, είναι να δοθεί η δυνατότητα στους προπτυχιακούς σπουδαστές του να διδαχθούν τη νέα ελληνική γλώσσα, η οποία μάλιστα μπορεί να αξιοποιηθεί ιδιαίτερα και από τους σπουδαστές του Τμήματος Κλασσικών Σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Λισσαβώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση gremb.lis@mfa.gr (και τηλεομοιοτυπία: 00351 213 011 205).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …