Το σημάδι του δολοφόνου στο πρόσωπο της 32χρονης, καθοδηγεί τις έρευνες(VIDEO)

Ένα βίντεο που φαίνεται μια κοπέλα να μοιάζει στη Δώρα σύμφωνα μάλιστα με τον αδελφό της είναι η 32χρονη εφοριακός που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Η άτυχη Δώρα βρέθηκε νεκρή το ίδιο απόγευμα με 14 μαχαιριές, κάτι που δείχνει το μένος με το οποίο της επιτέθηκε ο δράστης. Η νεαρή εφοριακός βρισκόταν, όπως σχεδόν κάθε απόγευμα τους τελευταίους μήνες, στο Κοιμητήριο όπου είχε ταφεί φίλος της, όταν δέχθηκε την επίθεση από άγνωστο άτομο, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν άντρας ή γυναίκα.

Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη κοπέλα να περπατά στο δρόμο που οδηγεί προς την πύλη του νεκροταφείου, λίγη ώρα πριν την άγρια δολοφονία της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο δρόμος είναι γεμάτος κόσμο και αυτοκίνητα, ενώ η ίδια περπατά αμέριμνη προς τον προορισμό της μέχρι τη στιγμή που στρίβει αριστερά για να εισέλθει στο χώρο του νεκροταφείου.

Στους φίλους της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας χθες το απόγευμα, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, αναζητούν πλέον οι αστυνομικοί το δολοφόνο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο το σώμα της, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μένος του δράστη.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της δολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Οι πληροορίες, θέλουν να κλήθηκε να δώσει κατάθεση και ο πρώην σύντροφός της άτυχης κοπέλας, αστυνομικός στο επάγγελμα, αλλά φαίνεται να εμφανίζει ισχυρό άλλοθι.

«Εξετάζουμε αναρτήσεις της στο Διαδίκτυο όπου υπήρχαν πρόσφατες αναφορές για την αντιπάθειά της σε άγνωστο πρόσωπο για το οποίο αρχικά "είχε δείξει ενδιαφέρον". Επιπλέον ήδη εξετάσθηκε αστυνομικός με τον οποίο διατηρούσε παλαιότερη προσωπική γνωριμία κι ο οποίος δεν φαίνεται να έχει σχέση με το δραματικό περιστατικό. Εχουμε συγκεντρώσει δείγματα DNA από αποτσίγαρα αλλά κι από αλλα αντικείμενα που βρέθηκαν κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Επιπλέον εξετάζουμε υλικό από κάμερες. Εκτιμούμε ότι σύντομα η υπόθεση θα διαλευκανθεί…». Σε αυτή την αναφορά προχώρησε, μιλώντας προς «Το Βήμα» στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη που παρακολουθεί τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣς.

Η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού προσώπου της, που σκοτώθηκε πριν από μερικούς μήνες, και δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον άγνωστο δράστη. Μάλιστα, μετά τις πρώτες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα μπόρεσε να συρθεί για μερικά μέτρα και ξεψύχησε πάνω σε έναν τάφο, όπου την είδε ένας ιερέας του κοιμητηρίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …