Μαθήματα για ανέργους

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να στηρίξει την δοκιμαζόμενη από την κρίση οικογένεια, εξαπλώνει τις κοινωνικές του δράσεις με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, ο Δήμος Παλλήνης.

Παράλληλα με τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ο Δήμος  ξεκινάει άμεσα δωρεάν πρόγραμμα διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας σε νέους και ανέργους της περιοχής μας που διαθέτουν βασικές γνώσεις αγγλικών ως σημαντικό βοήθημα για την εξεύρεση εργασίας.

Τα μαθήματα της πρώτης εκπαιδευτικής περιόδου ξεκινούν την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν έως 18 Δεκεμβρίου 2017. Θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 10-12 το πρωί στην οδό Έντισον 3 από καθηγήτρια της Αγγλικής γλώσσας εξειδικευμένης στην διδασκαλία ενηλίκων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν αιτήσεις στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Φειδιππίδου 25Α, πλατεία Ελευθερίας, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017.

Πληροφορίες:

  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας, κ. Δ. Μπαξεβάνης: 2132031614
  • Τμήμα Παιδείας Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού : 210 6033160

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …