2χρονος καταπλακώθηκε από συρταριέρα και σκοτώθηκε!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Ένα δίχρονο παιδάκι ο Jozef Dudek από την Καλιφόρνια, βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο υπνοδωμάτιό του, όταν καταπλακώθηκε από συρταριέρα τριών ραφιών την στιγμή που δεν ήταν υπό την επίβλεψη των γονέων του...

Η οικογένεια τότε είχε μηνύσει την εταιρεία IKEA, υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκαν τα πρότυπα ασφαλείας στα αντικείμενα της επωνυμίας.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε την ώρα που ο μικρός Jozef κοιμήθηκε το μεσημέρι στο πάτωμα, μπροστά ακριβώς από τη συρταριέρα που έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής.

Η IKEA εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια μέσα από ανακοίνωση. Την ίδια ώρα επισήμανε ότι το έπιπλο, έπειτα από τις σχετικές έρευνες δεν ακουμπούσε στον τοίχο.

Η IKEA τον Ιούνιο του 2016 είχε προχωρήσει σε ανάκληση της συρταριέρας, λόγω επικινδυνότητας, ωστόσο, από το συγκεκριμένο μοντέλο είχαν φύγει στην αγορά 29 εκατομμύρια κομμάτια.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …