Άμεση ζήτηση για τρία άτομα

Την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, (3) τριών ατόµων µε σύµβαση έως δύο µήνες, για το προσεχές διάστηµα για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών του, ανακοινώνει ο Πρόεδρος του ∆.Σ. του ΝΠ∆∆ ∆ήµου Πλατανιά.

  • 2 ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
  • 1 ∆Ε ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

  1. Αντίγραφο Πτυχίου
  2. Φωτ/το αστυνοµικής ταυτότητας.
  3. Πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης.
  4. ΑΜΚΑ
  5. ΑΦΜ
  6. Αριθµό Μητρώου ΙΚΑ
  7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
  8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αµέσως προηγούµενο δωδεκάµηνο που συµπληρώνεται κατά την τελευταία ηµέρα της προθεσµίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δηµόσια υπηρεσία ή νοµικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 µε την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του ∆ήµου Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων και ειδικότερα στην υπάλληλο του ∆ήµου Γιακουµάκη Βαρβάρα , εντός προθεσµίας πέντε (5) ηµερών, που λήγει τη ∆ευτέρα 23-10-2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …