Μέλη του ΠΑΜΕ προκάλεσαν ένταση εισβάλλοντας σε εκλογική διαδικασία συλλόγου(VIDEO)

"Εμείς ούτε θα «κλάψουμε» για το «ντου» και την παρεμπόδιση των εκλογών των ιδιωτικών υπαλλήλων, ούτε θα φοβηθούμε τα «τζαρτζαρίσματα» και τους προπηλακισμούς του ΠΑΜΕ. Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» είναι παντού, έχει μέλη παντού, αγκαλιάστηκε από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους όλης της χώρας, έχει δράση και έργο σημαντικό. Είμαστε η δύναμη που έρχεται και είναι «φυσιολογικό» να συμβαίνουν όλα αυτά.  Συνεχίζουμε απτόητοι!!!"

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, με αφορμή την ένταση που επικράτησε νωρίς το απόγευμα, μέλη που πρόσκεινται στο Πανεργατικό Μέτωπο, εισήλθαν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, που ήταν σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία και με άγριες διαθέσεις, επιχείρησαν να πάρουν εκλογικό υλικό.

Μάλιστα προπηλάκισαν μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και της Δικαστικής Αντιπροσώπου, η οποία ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να υποβάλλει μηνύσεις.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …