Άγριος ξυλοδαρμός σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων


Προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια διενεργείται για τις επιθέσεις τους και τραυματισμούς συνολικά επτά προσώπων, μεταξύ των οποίων είναι τρεις πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων, από ομάδα νεαρών χθες το απόγευμα στο Μοναστηράκι. Εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες, οι δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ένας φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών είδε τους τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους βάναυσα και φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες. Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι προσπάθησαν να ξεφύγουν μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν μεταξύ περίπου 30 ατόμων, λίγο πριν από την αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα και αναζητούνται.

Κικίλιας:

Επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι Ευέλπιδες. Ο Βασίλης Κικίλιας μετά την επίσκεψη του στους Ευέλπιδες έκανε στο Twitter την εξής ανάρτηση: «Επισκέφθηκα τους 3 ευέλπιδες στο 401.Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους, επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στα ΑΤΜ οι συντάξεις ΙΚΑ, Δημοσίου, ΝΑΤ Απριλίου 2024

Ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ (Μισθωτών), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΗ, ΟΤΕ Απριλίου 2024. Πότε …