ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις ιατρικής φύσεως

Ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση θα πραγματοποιήσει το εθελοντικό πρόγραμμα υγεία για Όλους», από τις 23 έως τις 28 Οκτωβρίου, σε έξι περιοχές της Ηλείας.

Στην ιατρική παρέμβαση, περιλαμβάνονται:

  • Γυναικολογικός έλεγχος: Λήψη κολπικού επιχρίσματος test pap – διακολπικός υπέρηχος
  • Εκτίμηση αναγκών υγείας, από γενικό γιατρό
  • Καρδιολογικός έλεγχος, με την χρήση φορητού υπερηχογράφου – καρδιογράφου
  • Ενδοκρινολογικός έλεγχος, screening, με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου

Το επιστημονικό κλιμάκιο του προγράμματος «Υγεία για Όλους» θα επισκεφθεί τις περιοχές, Mανωλάδα (23 Οκτωβρίου), Αμαλιάδα (24 Οκτωβρίου), Γαστούνη (25 Οκτωβρίου), Πύργο 26, Οκτωβρίου), Κρέστενα (27 Οκτωβρίου) και Αρχαία Ολυμπία (28 Οκτωβρίου).

Η ιατρική παρέμβαση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την I.M. Hλείας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η Υ.ΠΕ., τους δήμους Πύργου, Ήλιδας, Πηνειού, Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας Κρεστένων και με την επιστημονική ευθύνη της Β’ Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής ΕΚΠΑ-«Αρεταίειο», της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Πατρών, την Ενδοκρινολογική κλινική του ίδιου Νοσοκομείου, των Νοσοκομείων Πύργου, Αμαλιάδας, των Κέντρων Υγείας /ΠΕΔΥ Γαστούνης, Σιμόπουλου, Βάρδας, Κρεστένων, των Περιφερειακών Ιατρείων Κούμανι, Ν. Μανωλάδας & Γούμερου, το κυτταρολογικό τμήμα, του Νοσοκομείου «Υγεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Υγεία για Όλους» σε διάστημα δέκα μηνών, έχουν πραγματοποιηθεί: κλινική εξέταση-εμβολιασμός σε 2.252 παιδιά, γυναικολογική εξέταση test pap-διακολπικός υπέρηχος σε 372 γυναίκες, παθολογικός-καρδιολογικός-ορθοπεδικός-ενδοκρινολογικός-ωτολ/κός-πνευμονολογικός-οφθαλμολογικός έλεγχος σε 909 ενήλικες – εφήβους και οδοντιατρικός έλεγχος σε 114 παιδιά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …