Περιφερειακή Εταιρεία ζητά ένα άτομο

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοινώνει την πρόθεση πρόσληψης με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ενός "Ειδικού Συνεργάτη, πτυχιούχου Χημικού ΠΕ" με αποδεδειγμένη εμπειρία στη λειτουργία Εργαστηρίου Δοκιμών, η Περιφερειακή Εταιρεία Ανάπτυξης Β.Αιγαίου ΑΕ, ο οποίος να διαθέτει εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς:

  1. Επαγγελματική εμπειρία σε χημικές αναλύσεις εδάφους, φυτικού ιστού, νερού, καθώς και υγρών αποβλήτων.
  2. Επαγγελματική εμπειρία σε διαπιστευμένες χημικές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2005. Ιδιαίτερα θα αξιολογηθεί η εμπειρία σε εργαστήριο δοκιμών σε θέση τεχνικού ή ποιοτικού υπευθύνου.
  3. Επαγγελματική εμπειρία χρήσης ιοντικού χρωματογράφου, υγρή χρωματογραφία, φασματοφωτόμετρου ατομικής απορρόφησης, φασματοφωτόμετρου UV, αέριας χρωματογραφίας και Kjeldahl.
  4. Επιθυμητή η επαγγελματική εμπειρία σε χημικές αναλύσεις οίνου και λαδιού.

Ο υποψήφιος Ειδικός Συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει τα ειδικά προσόντα που ακολουθούν παρακάτω:

  • Πτυχίο Χημικού ΑΕΙ.
  • Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό δίπλωμα με σχετική ειδίκευση.
  • Δημοσιεύσεις/ Ανακοινώσεις σε συνέδρια – Συναφείς με την περιγραφή της θέσης.
  • Καλή ή πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας.

(Αν  το διδακτορικό δίπλωμα ή ο μεταπτυχιακός τίτλος ή ο βασικός τίτλος σπουδών έχουν αποκτηθεί από ίδρυμα του  εξωτερικού, τότε δεν απαιτείται  η προσκόμιση αποδεικτικού γνώσης της ξένης γλώσσας)

  • Γνώση χειρισμού Η/Υ.

Ειδικότερα η εμπειρία αποδεικνύεται όπως κατωτέρω:

Βεβαίωση εργοδότη ή δημόσιας Αρχής που να αποδεικνύει την εμπειρία, ή απασχόληση σε εξειδικευμένο εργαστήριο.

Εναλλακτικά των ανωτέρω Βεβαιώσεων, προσκόμιση αντιγράφων συμβάσεων από τις οποίες να προκύπτει το ακριβές αντικείμενο της θέσης εργασίας και η αντίστοιχη αποκτηθείσα εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανωτέρω θέση μπορούν να υποβάλλουν Αίτηση Πρόσληψης στα γραφεία της ΠΕΑ Β.Αιγαίου ΑΕ, στην οδό Καραντώνη 6 στη Μυτιλήνη ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά αρκεί να έχει πρωτοκολληθεί μέχρι και την Πέμπτη 26-10-2017 και ώρα 14.00 μ.μ.

ΑΙΤΗΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης για 30ετές ομόλογο: Σημαντική επιτυχία για τη χώρα

«Η έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για τη χώρα» δήλωσε ο ΥΠΕΘΟ Η …