34χρονος έπεσε από ύψος πέντε μέτρων-Νέο εργατικό ατύχημα

Ένας 34χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο, στην ΒΙΠΕ Σίνδου, έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο οικοδομικό τετράγωνο 49 της Βιομηχανικής Περιοχή, έπεσε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από ύψος πέντε μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Αμεσα στο σημείο εκλήθη και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα ο οποίος έχει υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον μετέφερε εσπευσμένα Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Σημειώνεται, τέλος πως οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατυχές συμβάν.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα Πέμπτη 25.4.2024 και Παρασκευή 26.4.2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής λαμπαδηδρομίας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» την 25 και 26-4-2024 …