Αναταράξεις στην ΕΣΗΕΑ από το μερικό σπάσιμο της 48ώρης απεργίας

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, για διαγραφή από τα μητρώα της, αποφάσισε να παραπέμψει η ΕΣΗΕΑ τους δημοσιογράφους που δεν συμμετέχουν στην 48ώρη απεργία, μετά από έκτακτη συνεδρίαση, με την ολοκλήρωση της οποίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συνεδρίασε προκειμένου να αξιολογήσει την πορεία της 48ωρης απεργίας σε όλα τα Μ.Μ.Ε.

Το Δ.Σ. χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη της Ένωσης, οι οποίοι κρατούν ψηλά τη σημαία του αγώνα για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ και ιδιαιτέρως τους νέους συναδέλφους, που εργάζονται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και απεργούν.

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Είναι αγώνας αξιοπρέπειας για τα στοιχειώδη ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και γι’ αυτό θα τον κερδίσουμε.

Θλιβερή εξαίρεση στη μάχη για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ αποτέλεσαν ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο ραδιοφωνικός σταθμός SPORT 24 αλλά και ενημερωτικές ιστοσελίδες, δημοσιογράφοι των οποίων «έσπασαν» την απεργία και έθεσαν τους εαυτούς τους απέναντι στον κλάδο την πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα.

Σε 48ωρη απεργία και πάλι η ΕΣΗΕΑ-Ποιος την έσπασε;(VIDEO)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …