Πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων του ΟΠΕΚΕΠΕ

Περίπου 530.000 δικαιούχοι παραγωγοί της χώρας, μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους από τα ATM της τράπεζας ήδη από το απόγευμα της Τρίτης αφού ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε στην πίστωση της βασικής ενίσχυσης και συγκεκριμένα την προκαταβολή του 70% της βασικής ενίσχυσης.

Η πληρωμή ανέρχεται σε ύψος περίπου 700 εκατ. ευρώ και αφορά 537.406 δικαιούχους. Τα χρήματα είναι διαθέσιμα είτε το απόγευμα της Τρίτης μέσω ΑΤΜ αν οι παραγωγοί έχουν δηλώσει ως λογαριασμό καταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς είτε την Τετάρτη το πρωί από τα γκισέ της τράπεζας ενώ αν έχει δηλωθεί άλλη τράπεζα θα πρέπει να κάνουν μικρή υπομονή το πολύ μέχρι μεθαύριο.

Σε αυτούς που θα πληρωθούν συμπεριλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι αποδέκτες μεταβίβασης δικαιωμάτων, καθώς ο σχετικός έλεγχος των 65.000 αιτημάτων έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 97% και εκκρεμούν ουσιαστικά μόνο όσα παρουσίαζαν ελλείψεις δικαιολογητικών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …