7μηνη θέση με αµοιβή στο µικτό ποσό των 6.500 ευρώ

Παροχή ανεξαρτήτων υπηρεσιών, µε αντικείµενο την επιµέλεια, κατάρτιση και συντονισµό των εκπαιδευτικών και κοινωνικών δράσεων της Ορχήστρας, για την καλλιτεχνική περίοδο «Ιανουάριος-Ιούνιος 2018» (µε δυνατότητα ανανέωσης της συνεργασίας).

Τύπος Υπηρεσίας: Η παροχή των ανεξαρτήτων υπηρεσιών θα γίνει µε τιµολόγιο ανεξαρτήτων υπηρεσιών κατά το διάστηµα Ιανουάριο µέχρι Ιούνιο του 2018 µε δυνατότητα παράτασης της συνεργασίας, εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Ε.Τ.Ο.Σ.

Απασχόληση: Πλήρης απασχόληση στην έδρα του Φορέα.

Αµοιβή: Η αµοιβή καθορίζεται στο µικτό ποσό των 6.500,00€ για το διάστηµα Ιανουάριο – Ιούνιο 2018.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνει είτε µε κατάθεση της αίτησης έως και την 24η Νοεµβρίου 2017, ώρα 12:00 στα γραφεία της Κ.Ο.Θ. (Λεωφ. Νίκης 73, Τ.Κ. 546 22, Θεσσαλονίκη), είτε ηλεκτρονικά στο maria@tsso.gr .Και στις δύο περιπτώσεις µε την ένδειξη: «Πρόσκληση Ενδιαφέροντος της Κ.Ο.Θ.»

Από τους ενδιαφερόµενους που θα υποβάλλουν βιογραφικό, θα επιλεγούν από τη ∆ιοίκηση της Κρατική Ορχήστρας Θεσσαλονίκης τρείς (3) υποψήφιοι, από τους οποίους θα ζητηθεί η υποβολή αναλυτικών και κοστολογηµένων σχετικών προτάσεων, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων που θα δοθούν από τη ∆ιοίκηση της Ορχήστρας, από την οποία θα υπάρξει πλήρης ενηµέρωση και θα δοθούν τυχόν αναγκαίες διευκρινήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες µπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόµενοι στα τηλέφωνα: 2310. 257900 πατώντας (1) ή (6).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …