Δύο συμβάσεις μίσθωσης έργου για 2 χρόνια

Προτίθεται να συνάψει δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/12/2019, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, στο πλαίσιο της εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Έργων και συγκεκριμένα για την υλοποίηση του ακόλουθου αντικειμένου: «Υπηρεσίες αναλυτή/προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Έργων», μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στο ως άνω αντικείμενο, η "ΕΔΕΤ Α.Ε."

Η αναλυτική προκήρυξη περιέχεται στο ΕΔΩ και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τη Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …