Φωνάξτε "Ποτέ εργασία την Κυριακή"

Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί το βασικό σύνθημα «Πότε τη Κυριακή» το οποίο σημαίνει αγώνα μέχρι την πλήρη απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου για απελευθέρωση της αγοράς και τελικής εξάντλησης των εργαζομένων στο εμπόριο, χωρίς ξεκούραση και ρεπό.

Η παράταξη «Ελεύθερων εμπορουπαλλήλων Πάτρας» πιστή στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, συνεχίζει να μάχεται, καλώντας τους καταναλωτές να μην ψωνίζουν ποτέ Κυριακή, ώστε να ακυρωθεί στην πράξη και στην ουσία ο σχετικός νόμος, που μόνο στην αύξηση του τζίρου της αγοράς δεν συμβάλλει, μιας και οι περισσότεροι εμπορουπάλληλοι που εξαναγκάζονται να εργαστούν, δεν πληρώνονται για αυτό.

Ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση και στο σύνολο του εμπορικού κόσμου, να αναλογιστεί τις προεκτάσεις του ανοίγματος της αγοράς τις Κυριακές.

  • Μην επιτρέψτε να καταστραφεί το μέλλον των εργαζομένων με την μετατροπή τους σε πιόνια του εκάστοτε εργοδότη και της εκάστοτε κυβέρνησης.
  • Μην συμβάλλετε στο κλείσιμο της μικρομεσαίας επιχείρησης, που δνε θα αντέξει το κόστος της 7ήμερης λειτουργίας.

Πείτε όχι, στον εκβιασμό που είναι σε εξέλιξη.....

Και θυμηθείτε: «Δεν μας λείπουν ώρες λειτουργίας της αγοράς...Χρήματα μας λείπουν» όπως επισημαίνειη παράταξη «Ελεύθερων εμπορουπαλλήλων Πάτρας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …