Κενή θέση ζητά κάλυψη

Πλήρωση μίας (1) κενής θέσης επί θητεία, με θητεία ίση με την θητεία των μελών του Δ.Σ., ήτοι έως 31/08/2019, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της επιχείρησης, ανακοίνωσε η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης «Νεφέλη» στην ειδικότητα "Διευθυντή."

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πλήρωσης της θέσης του Διευθυντή καλούνται να υποβάλουν αίτηση στην οποία θα επισυνάπτουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πιστοποιητικά καθώς και βιογραφικό σημείωμα.

Η αίτηση με τα παραπάνω συνοδευτικά έγγραφα υποβάλλεται στην έδρα της Διαδημοτικής Επιχείρησης Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης στην διεύθυνση

  • Δημοκρατίας 25 Δ.Κ. Γέφυρας Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 57011 ( τηλ. 2310715241 και 2310715971),

εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης και συγκεκριμένα από 27/10/2017 έως και 6/11/2017.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επικοινωνία Δένδια με ΥΠΕΞ Ινδίας στη σκιά της έντασης Νέου Δελχί – Άγκυρας για το Κασμίρ 

Τηλεδιάσκεψη με τον Ινδό ομόλογό του, Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσχανάκαρ θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, στις 12.30, ο …