Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων στο πλαίσιο του ενταγμένου στην Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης έργου: «Ολοκλήρωση Διενέργειας Δοκιμαστικών τομών στο Σπήλαιο Κλένιας» Ν. Κορινθίας, τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης, ως "3 ΔΕ Εργατοτεχνίτες (ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες) με εξειδίκευση σε αρχαιολογική ανασκαφή."

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη στο παρόν αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή των αιτούντων θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων)

  • στα γραφεία της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας, στην διεύθυνση: Αρδηττού 34β, 11636 Αθήνα, (υπόψη κ. Σέκκα Κωνσταντίνου ή Μακρυπίδη Μαρίας τηλ. επικοινωνίας: 210- 92.25.709)

εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (www.et.diavgeia.gov.gr), του ΥΠΠΟΑ (www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 27-10-2017 έως 02-11-2017.)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …