Δ’ δημοτικού: Διευρύνεται το μαθητικό πρόγραμμα κολύμβησης

Τη διεύρυνση του προγράμματος κολύμβησης στους μαθητές της Δ' δημοτικού για την τρέχουσα σχολική χρονιά, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά για τους μαθητές της Γ´ δημοτικού, θα συνεχιστεί και την τρέχουσα χρονιά κανονικά για τα «τριτάκια».

Ως προς την υλοποίηση του προγράμματος και στη Δ' δημοτικού, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες — αν και η σχολική χρονιά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη — πέραν του ότι «για καθαρά διοικητικούς λόγους», θα ανακοινώνονται σταδιακά από τις αρχές του Νοεμβρίου οι περιοχές υλοποίησης του προγράμματος.

Το υπουργείο, επίσης, διαβεβαίωσε ότι είναι «μέριμνά» του η υλοποίηση του προγράμματος χωρίς να επιβαρυνθεί ή να διαταραχθεί η λειτουργία του κανονικού προγράμματος διδασκαλίας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Υψηλοί τόνοι στην πρώτη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη

Επίθεση Γιώργου Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ - Κριτική από την αντιπολίτευση Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο …