Με κινητοποιήσεις οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Την επόμενη Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2017, ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις για φέτος. Οι εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016.

Σε αυτό το διάστημα δίνεται από τον νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Οι εμπορικοί Σύλλογοι καλούν το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, «εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές».

Την ίδια ώρα έτοιμοι για κινητοποιήσεις την επόμενη Κυριακή με 24ωρη απεργία είναι οι ανά την Ελλάδα, Σύλλογοι Εμπορουπαλλήλων, που αντιδρούν στην λΕιτουργία των καταστημάτων κΑι καλούν από την πλευρά τους το καταναλωτικό κοινό, να μην προβεί σε αγορές την Κυριακή, υπερασπιιζόμενο το δικαίωμα του κάθε εμπορουπαλλήλου στην ξεκούραση!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …