Ζητείται άτομο για εργασία άνω του ενός έτους

Προκηρύσσει θέση πλήρους απασχόλησης για 18 μήνες για την πλήρωση της θέσης για το έργο «Πρόληψη για Μαθητές» (Υπεύθυνος υλοποίησης), η περιβαλλοντική μη κυβερνητική οργάνωση ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΟΕΑ).

Το άτομο που θα προσληφθεί θα αναφέρεται στη Διεύθυνση της ΟΕΑ.

Αρμοδιότητες θέσης

  1. Δημιουργία Εκπαιδευτικού Οδηγού Πρόληψης Αποβλήτων για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
  1. Δημιουργία εκπαιδευτικής παρουσίασης με θέμα την Πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων (powerpoint).
  1. Παραγωγή ενημερωτικού φυλλαδίου σχετικά με την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων και πληροφορίες για τις δράσεις του έργου.
  1. Δημιουργία αφίσας του έργου «Πρόληψη για Μαθητές».
  2. Δημιουργία και προβολή τηλεοπτικού σποτ με θεματικό περιεχόμενο την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων.
  1. Υλοποίηση 200 παρουσιάσεων σε σχολικές μονάδες της Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (π.χ. Αττική, Κρήτη, Λάρισα, Ζάκυνθο, Κοζάνη).
  1. Υλοποίηση 10 θεματικών εκδηλώσεων σε δήμους (workshops με διαδραστικά παιχνίδια, ενημέρωση για την πρόληψη βασισμένη σε υλικά που χρησιμοποιούν οι μαθητές).
  1. Συμμετοχή ΟΕΑ σε πιθανές εκδηλώσεις δικτύωσης του έργου με θεματικό αντικείμενο την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων, στοχεύοντας στη διάχυση της δραστηριότητας του έργου. Η δικτύωση μπορεί να συμπληρώνεται και με την προβολή του έργου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  1. Διαχείριση έργου σε όλη την διάρκεια των 18 μηνών υλοποίησης (οικονομική διαχείριση, παρακολούθηση χρονοδιαγραμμάτων, προμήθειες, σύνταξη αναφορών κ.α.)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι/ες για τη θέση, να αποστείλουν μέχρι και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: info@ecorec.gr με την ένδειξη «θέση για το έργο Πρόληψης Αποβλήτων»:

  •  Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
  •  Σύντομη επιστολή (max 1 σελίδα) εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν τον εαυτό τους κατάλληλο/η για τη συγκεκριμένη θέση.
  •  Συστατικές επιστολές (εφόσον είναι διαθέσιμες).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …