Αναρτήθηκαν οι πίνακες τοποθετήσεων επιλαχόντων από τον ΟΑΕΔ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν από τις ακόλουθες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του άρθρου 9 του ν.2643/1998, οι πίνακες τοποθετήσεων επιλαχόντων στις παρακάτω αναφερόμενες προκηρύξεις, προστατευομένων του νόμου αυτού (όπως πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και τέκνα αυτών, άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, όσοι έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση και τέκνα τους, ανάπηροι και οι τραυματίες πολέμου, κλπ).

Οι αποφάσεις τοποθέτησης των ως άνω Επιτροπών, ελήφθησαν μετά τη μη αποδοχή, από τους επιτυχόντες στις αντίστοιχες θέσεις, της τοποθέτησής τους.

Οι σχετικές ειδοποιήσεις προς τους προστατευόμενους που τοποθετούνται θα αποσταλούν με συστημένες επιστολές.

Κατά των παραπάνω αποφάσεων των Πρωτοβάθμιων Επιτροπών, μπορεί να ασκηθεί ενδικοφανής προσφυγή  ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του άρθρου 10 του ν.2643/98, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29, Τ.Κ. 10110 Αθήνα), εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία δημοσιοποίησης των Πινάκων Τοποθετήσεων.  Η ενδικοφανής προσφυγή αποτελεί προϋπόθεση του παραδεκτού της άσκησης ενδίκου βοηθήματος.

Πατήστε στην αρμόδια Πρωτοβάθμια Επιτροπή, για να κατεβάσετε τους αντίστοιχους πίνακες τοποθέτησης:


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δόμνα Μιχαηλίδου: Καμία ανοχή σε όσους καταστρατηγούν την εργατική νομοθεσία

Αυτό δήλωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, από το βήμα της ημερίδας …