Προσωπικό αναζητούν άμεσα, μεγάλες εταιρείες

6 από τις πιο γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα, γνωστοποιούν ότι ζητούν άμεσα νέο ανθρώπινο δυναμικό για την περαιτέρω στελέχωσής τους, λόγω και των αυξημένων αναγκών τους, σε "Υπαλλήλους, Πωλητές και Στελέχη", με άμεσες διαδικασίες.

PublicSoft

Η "PublicSoft" είναι μια εταιρεία συμβούλων και ανάπτυξης εφαρμογών, που έχει στόχο να προσφέρει καινοτόμες εφαρμογές οι οποίες θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης. Η εταιρεία ζητά Στέλεχο Πληροφορικής.

Η θέση εργασίας αφορά σε πλήρη απασχόληση στην υποστήριξη πελατών σε θέματα παραμετροποίησης και υλοποίησης διαδικασιών οικονομικής διαχείρισης, δημόσιου λογιστικού και διαδικασιών δημοσίων συμβάσεων.

Στην αρμοδιότητα του υποψηφίου είναι τα ακόλουθα: Παραμετροποίηση και υποστήριξη μηχανογραφικών εφαρμογών (ERP, συστημάτων λιανικής, φορητών τερματικών κ.λπ.), καταγραφή απαιτήσεων των πελατών, ανάλυση απαιτήσεων των πελατών, υλοποίηση απαιτήσεων των πελατών σε επίπεδο μηχανογραφικών εφαρμογών ή ενσωμάτωσή τους στις διαδικασίες του πελάτη και συμβουλευτικές υπηρεσίες, project management.

Τα απαραίτητα προσόντα για την παραπάνω θέση είναι: πτυχίο σε οικονομικά ή πληροφορική, εμπειρία σε οικονομικές και διοικητικές διαδικασίες, εργασιακή εμπειρία σε ERP και προγράμματα λογιστικής, γνώση SQL query, γνώσεις προγραμματισμού και δημιουργίας εκτυπωτικών, ικανότητα συνεργασίας μέσα σε ομάδα, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και δίπλωμα οδήγησης. Αποστολή βιογραφικού στο: info@publicsoft.gr

Πολυκαταστήματα Λητω

Τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα "Λητώ", ζητούν διευθυντή για τη στελέχωση του καταστήματός τους στον Βόλο. Οι ιδανικοί υποψήφιοια θα πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών στην διεύθυνση πολυκαταστήματος/ μεγάλου καταστήματος ανεξαρτήτως κλάδου, ικανότητα οργάνωσης και διοίκησης ομάδας, επικοινωνίας και επίτευξης στόχων, δυνατότητα εργασίας σε ωράριο πολυκαταστήματος, πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης σχολής και επαρκής γνώση Η/Υ, ΜS OFFICE.

Ο κωδικός της αγγελίας είναι: Reference VOLOS.

Παρακαλούμε αποστείλατε βιογραφικό στο info@letoshop.gr ή στο fax 210 5728346.

Eurocatering

Η "Eurocatering Α.Ε", ελληνική βιομηχανία τροφίμων στην Αττική, αναζητά Υπεύθυνο Παραγωγής -Κωδικός θέσης: PROD-SPRVSR/1017. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι., να έχει προϋπηρεσία 2 ετών τουλάχιστον στον τομέα της παραγωγής τροφίμων, γνώση Η/Υ, γνώση της Αγγλικής επιθυμητή, ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας και ικανότητα επίλυσης σύνθετων προβλημάτων.

Η εταιρία προσφέρει ανάπτυξη μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και προοπτικές εξέλιξης αναλόγως προσόντων σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.

Η θέση αναφέρεται στη διεύθυνση παραγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210 2400869

Βενέτης

Tα καταστήματα Bενέτη Food Hall ζητούν να προσλάβουν Πωλήτριες για πλήρη απασχόληση. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση σε καταστήματα εστίασης θα εκτιμηθεί, ομαδικότητα και συνεργασία, συνέπεια και σταθερότητα, ευελιξία ωραρίου, δυναμική και επικοινωνιακή προσωπικότητα και ικανότητα να λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από συνθήκες πίεσης. Η εταιρία προσφέρει αριστο περιβάλλον εργασίας, ασφαλιστική κάλυψη Ι.Κ.Α., εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης και ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Πληροφορίες: http://www.fournosveneti.gr

Elatos Resort

Το "Elatos Resort & Health Club" αναζητά Καμαριέρα για τον καθημερινό καθαρισμό των chalets όπου διαμένουν οι πελάτες αλλά και του κεντρικού κτιρίου του συγκροτήματος με το εστιατόριο, το bar και την πισίνα. Το καθημερινό πρόγραμμα και οι ευθύνες απαιτούν τα παρακάτω: καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας, προηγούμενη αντίστοιχη εμπειρία σε ξενοδοχείο ή άλλη επιχείρηση.

Στα επιθυμητά προσόντα περιλαμβανονται η γνώση Aγγλικών, η σωστή επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα καθαριότητας και ο σεβασμός προς την παρεχόμενη υπηρεσία της επιχείρησης.

Προσφέρονται διαμονή και διατροφή στο συγκρότημα.

Επικοινωνία: info@elatosresort.gr

Κωτσόβολος

Η "Κωτσόβολος" ζητά  για τα Χάνια οδηγό/ηλεκτρολόγο με πτυχίο Ηλεκτρολόγου ή Βοηθού Ηλεκτρολόγου – Ηλεκτροτεχνίτη επικυρωμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης, αδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, αδεια οδήγησης Γ’ 2-3 χρόνια προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση (συνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών) και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο σταθερών αποδοχών, αριστο περιβάλλον εργασίας και διαρκής υποστήριξη και δυνατότητα εξέλιξης.

Στείλτε το βιογραφικό σας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: http://corporate.kotsovolos.gr/gr/kariera-stin-kotsovolos/ergasteite-stin-kotsovolos/


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δώρο Πάσχα 2024. Ποινική δίωξη και αυτόφωρο για μη καταβολή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η Επιθεώρηση Εργασίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. …