Θέση απασχόλησης με αποδοχές...225.000 ευρώ!!!

Αναζητεί υπάλληλο με ετήσιες αποδοχές έως 200.000 λίρες, που ισοδυναμούν με 225.000 ευρώ, υπό τον όρο ότι ο ενδιαφερόμενος για να προσληφθεί θα πρέπει να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, Bρετανική κτηματομεσιτική εταιρεία, για το γραφείο της στο Ντουμπάι..

Σύμφωνα με την βρετανική Mirror, η κτηματομεσιτική «Allsopp & Allsopp» δεν ζητεί ούτε σπουδές, ούτε τη γνώση ξένων γλωσσών, ούτε ιδιαίτερη προϋπηρεσία.

Τα βασικά προσόντα για τον υπάλληλο, που θα λαμβάνει τις 200.000 λίρες ετησίως και μάλιστα αφορολόγητες, είναι να διαθέτει «δυναμική προσωπικότητα» και «ικανότητα στις πωλήσεις».

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει το βιογραφικό του στο mail careers@allsoppandallsopp.com, ελπίζοντας ότι δεν θα έχει κρασάρει το σύστημα από εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις…


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …