Ορισμένου Χρόνου πρόσληψη εργασίας

Προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και διάρκεια μέχρι τη λήξη της θητείας του Δημάρχου, Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου με αρμοδιότητα σε θέματα σχεδιασμού, συντονισμού, διοίκησης και διαχείρισης έργων συγχρηματοδοτούμενων κοινοτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στο Πρωτόκολλο του Δήμου ( Ελ. Βενιζέλου 14, 4ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.00 έως 14.00 σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών η οποία αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …