12μηνη πλήρους απασχόλησης θέση με απολαβές 19.920 ευρώ

Θέση με συνολική αμοιβή (συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων) για τη θέση στο έργο είναι 19.920,0€ για όλη την διάρκεια των 12 μηνών υλοποίησης του έργου, όπως κάνει γνωστό το "Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS" που προκηρύσσει θέση Ειδικού Marketing και Επικοινωνίας για το έργο «Επιστροφή στη Βρύση».

Είναι θέση πλήρους απασχόλησης στην έδρα της οργάνωσης, Μαμάη 3Α, 10440, Αθήνα. Ο/Η Ειδικός Marketing και Επικοινωνίας θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και το συντονισμό του συνόλου των επικοινωνιών, συναντήσεων και συνεργασιών που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έργου.

Κύρια καθήκοντα

  • Ανάπτυξη Στρατηγικού Πλάνου και επιχειρησιακός συντονισμός του έργου.
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση δράσεων επικοινωνίας του Στρατηγικού Πλάνου.
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων και συντονισμού συναντήσεων και συνεργασιών.
  • Συντονισμός δράσεων επικοινωνίας, με έμφαση στην διαμόρφωση και ανάδειξη της ταυτότητας του έργου.
  • Σύνταξη αναφορών προόδου τεχνικού και οικονομικού αντικειμένου για τη διαχειριστική υλοποίηση του έργου.

Απαιτούμενα προσόντα

  1. Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμου ιδρύματος της αλλοδαπής σε αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της θέσης (Marketing, Επικοινωνία, κ.λπ.).
  2. Τουλάχιστον 5-7 χρόνια αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (Fund raising, Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, Εταιρική Επικοινωνία). Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην τεκμηριωμένη εμπειρία του υποψήφιου σε θέματα εξεύρεσης πόρων.
  3. Στρατηγική σκέψη, ικανότητα ιεράρχησης προτεραιοτήτων και αποτελεσματικής εργασίας υπό πιεστικά χρονοδιαγράμματα.
  4. Άριστη ικανότητα συνεργασίας και αποδεδειγμένη εμπειρία σε διαχείριση ομάδας.
  5. Άριστη ικανότητα επικοινωνίας σε γραπτό και προφορικό λόγο σε ελληνικά και αγγλικά.
  6. Ανάληψη πρωτοβουλιών- διαπραγματευτικές ικανότητες- δυνατότητα ομιλιών/ παρουσιάσεων σε ευρύ κοινό.
  7. Αποδεδειγμένη εμπειρία σε ψηφιακό marketing.
  8. Δυνατότητα μετακινήσεων εντός και εκτός Αθηνών.
  9. Κατοχή διπλώματος οδήγησης.

Επιθυμητά προσόντα

  • Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης (Fund Raising, Green Marketing, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, NGO Management).
  • Διεθνής εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.
  • Συμμετοχή σε δράσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων.
  • Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας.

Αποστολή δικαιολογητικών

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να αποστείλουν μέχρι και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 (τέλος προθεσμίας) στο info@medsos.gr με θέμα «Ειδικός Marketing και Επικοινωνίας – ΕΠΩΝΥΜΟ»:

  1. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
  2. Συστατικές επιστολές (εφόσον είναι διαθέσιμες).
  3. Σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (250 λέξεις το μέγιστο) που θα περιγράφουν τους λόγους, για τους οποίους διεκδικούν επάξια την προκηρυσσόμενη θέση.

Το έργο «Επι-στροφή στη Βρύση» χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο Μέτρο «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες», Yπο-μέτρo A: Δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κατάρτισης του ευρύτερου κοινού ή/και ειδικών ομάδων πληθυσμού, άξονας «Δράσεις διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος», χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις», με δικαιούχο το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …