Πρωτοφανής κίνηση απόλυσης στελέχους από πολυεθνική

Με μια ασυνήθιστη, για τα δικά της δεδομένα, δημόσια ανακοίνωση η Apple αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάνει οποιονδήποτε συμβιβασμό στο κόστος της κατασκευής του αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου στο νέο της κινητό iPhone X.

Η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία σύμφωνα με το «fortunegreece.com» δεν συνηθίζει σχεδόν ποτέ να απαντά σε δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται ανώνυμες πηγές και τις αποδίδουν διάφορα προβλήματα όσον αφορά τα προϊόντα της, όμως αυτή τη φορά διάλεξε μια διαφορετική οδό λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το iPhone X στην αγορά.

Δημοσίευμα του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής του νέου της κινητού, και πως οι προμηθευτές της φέρονται να της ζήτησαν ορισμένες παραχωρήσεις όσον αφορά την ποιότητα και την απόδοση της λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου.

«Η ποιότητα και η ακρίβεια του Face ID δεν έχει αλλάξει», ανέφερε η εταιρεία. «Η πιθανότητα λάθους εξακολουθεί να είναι μόλις 1/1.000.000. Αυτά τα οποία υποστηρίζει το  Bloomberg ότι η Apple μείωσε τα χαρακτηριστικά ακρίβειας της αναγνώρισης προσώπου είναι εντελώς λανθασμένα και αναμένουμε το Face ID να αποτελέσει έναν νέο χρυσό κανόνα για την επαλήθευση προσώπου», συμπλήρωσε η Apple στην ανακοίνωσή της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …