Θέμα χρόνου 75.000 απολύσεις

Έως και 75.000 θέσεις εργασίας αναμένει να χαθούν μέσα στο επόμενο διάστημα κυρίως στον χρηματοπιστωτικό κλάδο μετά το Brexit, το 2019, η Τράπεζα της Αγγλίας όπως μετέδωσε το BBC.

«Αντιλαμβάνομαι ότι υψηλόβαθμα στελέχη στην Τράπεζα χρησιμοποιούν τον αριθμό αυτόn ως ‘εύλογο σενάριο’, ιδιαίτερα αν δεν υπάρξει συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ της Βρετανίας και της Ε.Ε. για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες», ανέφερε ο οικονομικός συντάκτης του BBC Καμάλ Αχμέντ, χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για τις πηγές του.

Πρόσθεσε ότι η Τράπεζα της Αγγλίας εκτιμά πως ο αριθμός αυτός θα εξαρτηθεί από τους όρους με βάση τους οποίους θα αποχωρήσει η Βρετανία και ότι οι 75.000 βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο των προβλέψεων που δίνουν άλλοι φορείς και οργανώσεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …