430.000 ευρώ αποζημίωση σε εργαζόμενη για την επίθεση που δέχτηκε(VIDEO)

Μια νοσοκόμα αρνήθηκε σε αστυνομικό να πάρει αίμα από αναίσθητο ύποπτο, μόνο και μόνο για να βρεθεί με τις χειροπέδες στο τμήμα! Είχε βουίξει ο τόπος από τη βίαιη προσαγωγή της και είχε γίνει κακός χαμός στις ΗΠΑ, αν και τώρα η υπόθεση πήρε μια νέα τροπή.

Η Alex Wubbles πήρε λοιπόν αποζημίωση 430.000 ευρώ (500.000 δολάρια) δύο μήνες μετά το κακοπάθημά της, καθώς τα συμφώνησε με την πολιτειακή κυβέρνηση του Salt Lake City αλλά και τη διοίκηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Ο συμβιβασμός σημαίνει πως δεν θα ασκήσει διώξεις κατά των αστυνομικών και δεν θα εγείρει άλλες αξιώσεις στο μέλλον. Όσο για τον αστυνομικό Jeff Payne, έχασε τελικά τη δουλειά του, καθώς το βίντεο ήταν αδιάψευστος μάρτυρας.

Για την ιστορία πάντως, η νοσοκόμα δεν κατηγορήθηκε ποτέ και για τίποτα, καθώς δεν υπήρχε κάτι να της προσάψουν…


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …