ΔΩΡΕΑΝ αλλεργιολογικοί έλεγχοι

Με στόχο την έγκαιρη διάγνωση, ώστε  με την κατάλληλη αντιμετώπιση να μειωθούν οι αρνητικές συνέπειες των  αλλεργικών παθήσεων και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη των εταιρειών Virtus Pharma  και Alfamedica A.E-HAL, συνεχίζει τους δωρεάν αλλεργιολογικούς ελέγχους  στις Π.Ε Αχαΐας και Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας σε ενήλικες και παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε αλλεργιολογικό έλεγχο.

Ειδικότερα:

1.Στην ΠΕ Αχαΐας με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, του Δήμου Καλαβρύτων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου θα πραγματοποιηθούν αλλεργιολογικοί έλεγχοι στις ακόλουθες περιοχές:

  • Στα Τριπόταμα, 15/11, (Δημαρχείο), Τηλ. για ραντεβού: 2692051301-2692051670
  • Στο Αίγιο 27/11, (Πολ. Κέντρο Αλέκος Μέγαρης), Τηλ. για ραντεβού: 2691068522
  • Στον Ψαθόπυργο 29/11 (Κοινοτικό Κτίριο), Τηλ. για ραντεβού: 6906755699

2.Στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας με τη στήριξη του Δήμου Θέρμου θα πραγματοποιηθεί αλλεργιολογικός ελέγχος στo Θέρμο (Δημαρχιακό Μέγαρο)  στις 6 & 7 /12. Τηλέφωνο για ραντεβού: 2644360131

Τα αλλεργικά δερματικά τεστ που θα πραγματοποιηθούν αφορούν έλεγχο σε αεροαλλεργιογόνα που προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα και αλλεργική επιπεφυκίτιδα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει για 7 ημέρες πριν την ημερομηνία του τεστ να μην έχουν λάβει αντιισταμινικά χάπια (εμπορικές ονομασίες Xozal, Ζιρτέκ, Kestine, Rupafin,Bilargen, Bilaz, Αtarax κ.λπ.) ή κορτιζόνη (Medrol, Prezolon).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …