Προσωρινή αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών

Κανονικά λειτουργούν από τις 6 σήμερα το πρωί, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κέρκυρας- Ηγουμενίτσας και Παξών, μετά την προσωρινή αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών μέχρι την Πέμπτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρόεδρος του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας «'Αγιος Σπυρίδων», Χρήστος Βιτουλαδίτης, «οι ναυτεργάτες αποφάσισαν να αναστείλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους λόγω της σημερινής μεγάλης θρησκευτικής γιορτής του νησιού, το «Πρωτοκύριακο» του Νοέμβρη, αλλά και της νέας επικείμενης συνάντησης εκπροσώπων των ναυτεργατών, με αρμοδίους του yπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής την ερχόμενη εβδομάδα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …