Δημοτικές θέσεις μερικής απασχόλησης

Πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µερικής απασχόλησης για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες, από την ηµεροµηνία πρόσληψης, ενός (1) ατόµου του κλάδου ΤΕ Ηθοποιών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Πολιτισµού του ∆ήµου Ιλίου.

Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του ∆ήµου µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερών από την ανάρτηση της παρούσης στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα. Πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα: 2132030105, 2132030122 και 2132030123.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ε.Ε.: Επαρκή εμβόλια για όλα τα κράτη - Καταδίκη των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των κρατών-μελών …