Δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε 10 θέσεις

Κατόπιν της υπ’ αριθ. 122/2015 απόφασης του ∆ηµοτικού του Συµβουλίου, περί προσλήψεως εργατικού και τεχνικού προσωπικού µέχρι και πέντε (5) ηµεροµίσθια κατ’ άτοµο το µήνα, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση µέχρι και ΠΕΝΤΕ (5) ηµεροµίσθια κατ΄άτοµο για το µήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2017 συνολικού αριθµού ∆ΕΚΑ (10 ) ατόµων, προκειµένου να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες οι οποίες θα διαπιστώνονται κάθε φορά µε την απόφαση του αρµοδίου προς διορισµό οργάνου, ο ∆ήµος Αλµυρού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να µην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση ( παραλαβή από το ∆ήµο)
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του ∆ήµου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες ( τηλ. επικοινωνίας 2422350217 & 2422 350259).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν µέσα σε προθεσµία πέντε (5) εργάσιµων ηµερών, από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου, ήτοι από 2/11/2017 έως 8/11/2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εμπάργκο όπλων σε Τουρκία ζητά από Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία ο Δένδιας

Επιστολές προς τους ομολόγους του, υπουργούς Εξωτερικών της Γερμανίας Heiko Maas, της Ισπανίας Arancha Gonzalez-Laya και …