Προσωπικό μέγιστης διάρκειας εργασίας 8 μηνών

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ωρομίσθιας απασχόλησης, για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς 2017-2018, μέγιστης διάρκειας 8 μηνών, καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, ανακοινώνει η Μουσική Σχολή Αιγινίου Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, στις Φιλαρμονικές Σχολές και στις Δημοτικές χορωδίες, ως "πέντε (6) καθηγητών μουσικής".

Ειδικότητες:

  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥ
  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ
  • 2 ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζεται ο υπάλληλος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Μεταλλίδης Γεώργιος, ο οποίος μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλεί τη σχετική αίτηση και θα καταχωρεί αυτήν σε ειδικό πίνακα.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στη γραμματεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας –Κολινδρού στον Κολινδρό, κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Πιερίας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα :2353350222-2353350224-2353350302.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου - Περιορισμένη άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων

Παρά την αβεβαιότητα που προκαλεί η κλιμακούμενη κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επακόλουθες αρνητικές …