Διπλή "Λευκή Νύχτα" αναστατώνει Εμπορουπαλλήλους(ΦΩΤΟ)

 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη εγγράφου, εν αγνοία των άμεσα ενδιαφερόμενων που είναι οι εμπορουπάλληλοι, από Εμπορικό Σύλλογο για την διοργάνωση όχι μίας αλλά δύο εκδηλώσεων "Λευκής Νύχτας".

Ο λόγος για τον Εμπορικό Σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου της Πάτρας, που διένειμε υπεύθυνη δήλωση στα μέλη του, για λειτουργία των καταστημάτων τους, τόσο την βραδιά έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, όσο και το Σάββατο του pick cart.

Την αποκάλυψη έκανε ο επικεφαλής της παράταξης "Ελεύθεροι Εμπορουπάλληλοι Πάτρας" Σάββας Τζάκης με την ακόλουθη ανάρτησή του στο facebook.

"Την προηγουμενη εβδομαδα έπεσε στα χέρια μας μια υπεύθυνη δήλωση που διακινήθηκε από τον Σύλλογο Έμπορων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πάτρας όπου καλούσε όλα τα μέλη του να υπογράψουν αυτή τη δήλωση για να διεξαχθεί ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ την ημερα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού και τον Σεπτέμβριο το σαββατο του pick cart

Μια πρόταση που μας βρίσκει αντιθετους και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου εμπορων ιστορικού κέντρου , φαίνεται μετά την καταστροφική επιμονη αυτού του συλλόγου στο άνοιγμα των Κυριακών που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τα πολυκαταστήματα ξένων συμφερόντων τώρα με μια καινούργια καταστροφική πρόταση θέλει να εξοντώσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους , αναρωτήθηκαν οι κύριοι αυτού του συλλόγου ποιος θα πληρώσει το “μάρμαρο” αυτών των προτάσεων?

Θα το πληρώσουν οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι που θα αναγκαστούν να δουλέψουν παραπάνω ώρες (μετά από μια εξαήμερη εργασία που δουλεύουν οι περισσότεροι εμποροϋπάλληλοι) με αρκετούς από αυτούς να μην τις πληρωθούν , θα το πληρώσουν οι εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που με ένα ακόμη μέτρο αυτό της λευκής νύχτας θα αυξήσουν ακόμη πιο πολύ τα λειτουργικά τους έξοδα

Αυτοί οι κύριοι δεν μπορούν να κάνουν “λάστιχο” τους εργαζόμενους και τη ζωή αυτών επειδή ξύπνησαν στραβά και θέλουν να εξυπηρετήσουν τους φίλους τους , τα πολυκαταστήματα , εκτός αυτού, την ημέρα της έναρξης του καρναβαλιού αρκετοί εμποροϋπάλληλοι συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις (μήπως θα τους το απαγορέψετε?) η δεν έχουμε το δικαίωμα και μεις σαν δημότες αυτής της πόλης να παρακολουθήσουμε αυτή την γιορτή της Πάτρας?

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Δουλέψτε κύριοι τις 6 μέρες της εβδομάδας και κατεβάστε τον κόσμο μέσα σε αυτές τις μέρες να ψωνίσει και αφήστε τις κυριακες μας και τις νύχτες μας ήσυχες

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ να το μεταχειρίζεστε όπως σας βολεύει εσάς για να βγάζετε εσείς χιλιάρικα κι αυτοί να παίρνουν 10-15 ευρώ (κι αν θα τα πάρουν), οι εμποροϋπάλληλοι είναι κι αυτοί άνθρωποι εκτός και το έχετε ξεχάσει.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …