Διήμερο ΔΩΡΕΑΝ σπιρομέτρησης

Στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής για τους πολίτες, προγραμματίζει σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας «Δωρεάν Σπιρομέτρηση» την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 10.00 – 13.00 στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας (Ηγ. Μακρυγιάννη 2-Πεντέλη) & την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 10.00 – 13.00 στο Κοινωνικό Κέντρο Δήμου Πεντέλης (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια), ο Δήμος Πεντέλης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.

Ο έλεγχος αντενδείκνυται σε υπερήλικες, εγκυμονούσες, άτομα που έχουν υποστεί πρόσφατη επέμβαση στην καρδιά, πνεύμονες και μάτια ή έχουν αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, Επίσης συνιστάται οι εξεταζόμενοι να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας.

Στη δράση συμμετέχει εθελοντικά η ιατρός–πνευμονολόγος κ. Αλεξάνδρα Κουτσοκέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, τηλ. 2132050087 και 2132050072.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …