Μόλις 24 ώρες για αιτήσεις σε προγράμματα κατάρτισης με 1.380 ευρώ επίδομα

Λήγει αύριο Πέμπτη 9/11 στις 6 μ.μ. η προθεσμία για τις αιτήσεις ανέργων νέων 18-24 ετών για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης στην πληροφορική και τις επικοινωνίες, από τη βόρεια Ελλάδα.

Στη διεύθυνση http://edu.sepve.org.gr/ υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, καθώς και οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πρόσθετες πληροφορίες και βοήθεια για τη συμπλήρωση της αίτησης στο τηλέφωνο 2310 532820 (εσωτ. 216) καθημερινά έως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, από τις 9:30 π.μ μέχρι τις 5:00 μ.μ. ή μέσω email στη διεύθυνση sepve.ict4youth@gmail.com.

Όλοι οι ωφελούμενοι του προγράμματος (εκείνοι δηλαδή που θα ολοκληρώσουν τη θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική άσκηση και θα πάρουν μέρος στη διαδικασία πιστοποίησης) θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για τις ώρες θεωρητικής κατάρτισης που παρακολουθούν (5 ευρώ/ώρα Χ 120 ώρες) και της πρακτικής άσκησης (3 ευρώ/ώρα Χ 260 ώρες). Οι ασφαλιστικές εισφορές υπολογίζονται επιπρόσθετα, σε ποσοστό 6,45% επί του εκπαιδευτικού επιδόματος.

Από πέρυσι και έως τώρα, από τους 1000 νέους και νέες που μπορούν να καταρτιστούν μέσω του προγράμματος του ΣΕΠΒΕ, έχουν ολοκληρώσει τη θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική άσκηση σε διάφορες ειδικότητες περίπου 400 ωφελούμενοι. Σύντομα αυτοί θα λάβουν την πιστοποίηση (και την επιδότηση) και θα κατευθυνθούν προς την αγορά εργασίας, διεκδικώντας θέσεις απασχόλησης στον τομέα της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.

 Κάντε την αίτησή σας στο http://edu.sepve.org.gr/


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …