24ωρη απεργία εξήγγειλαν εργαζόμενοι, ενάντια σε απολύσεις

Από την 4ωρη στάση εργασίας την περασμένη Δευτέρα, προχωρούν σε κλιμάκωση της στάσης τους, με 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 του μηνός, οι εργαζόμενοι στη Wind, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων WIND».

Η ανακοίνωση:

«Στην μαζική Γενική Συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, ως απάντηση στις απολύσεις, στην εντατικοποίηση, στους συνδικαλιστικούς εκφοβισμούς & στην άρνηση της διοίκησης για υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε. με βάση τις ανάγκες μας.

Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι, να σταματήσουν οι απολύσεις, να υπογραφεί Ε.Σ.Σ.Ε. με ελάχιστο τους όρους της τελευταίας που έληξε το Δεκέμβριο του 2014 για όλους τους εργαζόμενους & με την προσθήκη της καταβολής του επιδόματος γάμου σε αρχηγούς μονογονείκών οικογενειών, όχι σε διαχωρισμό παλαιών και νέων συναδέλφων, σεβασμός στις συνδικαλιστικές ελευθερίες».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …