Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου και εικονολήπτη on camera(Σκληρό VIDEO)

Ένας δημοσιογράφος και εικονολήπτης της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai ξυλοκοπήθηκαν άγρια στην Όστια της Ρώμης. Δράστης είναι μέλος της οικογένειας Σπάντα, η οποία φέρεται να έχει μαφιόζικη δράση.

Ο δημοσιογράφος Ντανιέλε Πιερβιντσέντσι ρώτησε τον Ρομπέρτο Σπάντα πώς η οικογένειά του μπορεί να βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων της Όστια, υπενθυμίζοντάς του ότι στήριξαν την ακροδεξιά οργάνωση Κάζα Πάουντ, στις διαμερισματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Ο Ρομπέρτο Σπάντα αρνήθηκε να του απαντήσει, ενώ ο δημοσιογράφος επέμενε. Τότε, ο Σπάντα τον χτύπησε βίαια με κεφαλιά και στη συνέχεια χρησιμοποίησε και μεταλλικό δοκάρι.

Παράλληλα, ξυλοκόπησε και τον οπερατέρ Εντοάρντο Ανσέλμι, της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στην μύτη και ότι θα χρειαστεί έναν μήνα για την πλήρη ίαση του.

Ο Σπάντα, έγραψε μέσω διαδικτύου ότι «κατανοεί και σέβεται την δουλειά όλων», αλλά «η υπομονή έχει ένα όριο».

Η υποψήφια της κεντροδεξιάς και του κινήματος Πέντε Αστέρων, που θα αναμετρηθούν, σε δέκα ημέρες, στις διαμερισματικές εκλογές της Όστια, καταδίκασαν απερίφραστα την επίθεση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελληνοτουρκικά: Τα θαλάσσια πάρκα ταράσσουν τη «νηνεμία»

"Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική χωρίς καμία διάθεση υποχώρησης στα κυριαρχικά της δικαιώματα" διαμηνύει η …