Οι προσκλήσεις ενδιαφέροντος δύο κενών θέσεων

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου, για μία θέση συνεργάτη, ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας για έξι μήνες, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Ecosystem for Collaborative Manufacturing Processes – Intra – and Interfactory Integration and Automation» – «COMPOSITION»

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών – Ι.Π.ΤΗΛ. του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., στα πλαίσια υλοποίησης του παραπάνω ΕΕ, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με τη συλλογή προδιαγραφών, τη σχεδίαση πρότυπων κυκλωματικών διατάξεων, τη σχεδίαση τυπωμένων πλακετών και την ανάπτυξη υλικολογισμικού με στόχο την υλοποίηση ενσωματωμένου συστήματος για την υποστήριξη των πιλότων που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα (π.χ. σύστημα ανάλυσης πληρότητας κάδων με διάφορα υλικά όπως πλαστικά ή άλλα ανανεώσιμα υλικά) στα πλαίσια της υλοποίησης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος με έμφαση τις αλυσίδες εφοδιασμού και την υποστήριξη λήψης αποφάσεων σε εργοστάσια του μέλλοντος.

  • Η προθεσμία υποβολής είναι η 20ή-11-2017 και ώρα 13:00,
  • Αποστολή δικαιολογητικών: ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης, 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη
  • Πληροφορίες: Τηλεφωνικά στο 2311 257750 ή στο email: djoannid@iti.gr (κ. Δ. Ιωαννίδη).

Μία θέση Πληροφορικού ή Θετικών Επιστημών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου, για μία θέση συνεργάτη, ειδικότητας Πληροφορικής ή Θετικών Επιστημών (Μαθηματικού ή Φυσικού) για 12 μήνες, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου ««InVID: In Video Veritas – Verification of Social Media Video Content for the News Industry» – «InVID»
[16490]@ ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών – Ι.Π.ΤΗΛ. του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., στα πλαίσια υλοποίησης του παραπάνω ΕΕ, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για την υλοποίηση της Έρευνας και ανάπτυξης μεθόδων εξόρυξης δεδομένων και μηχανικής μάθησης σε πολυμεσικά δεδομένα μεγάλης κλίμακας.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναμένεται να διερευνήσει και να αναπτύξει καινοτόμες τεχνικές εξόρυξης δεδομένων και μηχανικής μάθησης σε πολυμεσικά δεδομένα (με έμφαση το βίντεο) για εφαρμογή στην ανάλυση της αξιοπιστίας και αυθεντικότητας του περιεχομένου.

  • Προθεσμία υποβολής: 20-11-2017 και ώρα 14:00
  • Αποστολή Δικαιολογητικών: ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ), 6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης, 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη.
  • Πληροφορίες: Τηλεφωνικά στο 2311 257757 ή στο email: stathaki@iti.gr (κα Αθανασία Σταθάκη)

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …