Νέα 48ωρη απεργία των ναυτεργατών

Κλιμακώνουν από σήμερα τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους με τη νέα τους 48ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, οι ναυτεργάτες της Κέρκυρας, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους, τονίζουν:

"Μετά και την τετραήμερη αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων όπου δόθηκε χρόνος για διαπραγματεύσεις στα αιτήματά τους, δεν υπάρχει σαφής και έγγραφη δέσμευση, όπως είχαμε ζητήσει από το Υπουργείο Ναυτιλίας και την Ένωση Πορθμείων για τα αιτήματά τους.

Ζητούμε να οριστεί στη ΣΣΕ χρόνος ανάπαυσης και σίτισης των πληρωμάτων σε 1 ώρα από 35 λεπτά που ισχύουν τώρα, ζητούν αύξηση 3% επί της ΣΣΕ, να μειωθούν οι ακινησίες των πλοίων που φτάνουν έως και τους 5 μήνες ετησίως, να δοθεί σε όλα τα πληρώματα το νυκτερινό επίδομα εργασίας, να προστεθεί ένας βοηθός μηχανής σε ανοικτού τύπου πλοία και να προστίθεται κατά την θερινή περίοδο ένας επιπλέον επίκουρος στα κυλικεία των πλοίων ανοικτού τύπου."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όπως καταγγέλει ο ίδιος στα social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε «γεια σου κούκλε, τι …