Πλήρωση πολλαπλών θέσεων εργασίας-Οι προκηρύξεις

Πακέτο θέσεων απασχόλησης στις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση του προσωπικού τους, καθώς έχουν αυξηθεί οι ανάγκες τους, προκήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Αναλυτικά:

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (MSc Πολιτικός Μηχανικός) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (MSc Γεωλόγος) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (MSc Ηλεκτρονικός Μηχανικός) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ανακοινώνει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (Δρ. Πολιτικός Μηχανικός) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (Τεχνικός Η/Υ Δικτύων) στο πλαίσιο της
Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων
Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (MSc Γεωλόγος – Σεισμολογία) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (Γεωλόγος) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (Δρ. Γεωλόγος) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (MSc Γεωλόγος) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (Μαθηματικός – Δρ. Σεισμολογίας) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΓΕΩΡΙΣΚ – Ανάπτυξη Υποδομών και Παροχής Υπηρεσιών μέσω Δράσεων Αριστείας για τη Μείωση των Επιπτώσεων των Γεωδυναμικών Κινδύνων» και κωδικό MIS 50025421 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Τέλος, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν πρόταση προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη, ως εξής:
Περιγραφή θέσης με Κωδικό «Επιστήμονας Πληροφορικής 1»: Μια (1) θέση Επιστήμονα Πληροφορικής με αντικείμενο την «Ανάπτυξη Συστημάτων και Ανάλυση Δεδομένων».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …