Τραυματισμός εργαζόμενου σε φωτιά σε αποθήκη χαρτικών(VIDEO)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο στο Μενίδι, στις 4:40 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει αποθήκη με χαρτικά επί της οδού Ιβίσκου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Από τη φωτιά δεν κινδυνεύουν κατοικίες, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης τραυματίστηκε ένας άνδρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία πρόκειται για εργαζόμενο στη βιοτεχνία, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …