Ημέρα πένθους σήμερα για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας

Σύσσωμη η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για τον θάνατο του Συναδέλφου Συναγωνιστή Ανδρέα Γεράνιου, πρώην Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Ο Ανδρέας Γεράνιος διετέλεσε Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας από το 1982-1994, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΓΣΕΕ επί 6 χρόνια και εκπροσώπησε τη Γενική Συνομοσπονδία σε Διεθνή Συνέδρια, υπηρετώντας το Συνδικαλισμό και τους Κοινωνικούς Αγώνες έχοντας πάντα ως προμετωπίδα τη Δημοκρατία, την προβολή των Συνδικάτων και των Εργατικών Διεκδικήσεων.

Ο Ανδρέας Γεράνιος μπορεί να έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, θα ζει όμως για πάντα στις καρδίες μας έχοντας την Αγάπη και τον Σεβασμό Όλων μας!

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια προς την Οικογένειά του.

Θα κατατεθεί στεφάνι από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και χρηματικό ποσό στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγ. Διονυσίου σήμερα και ώρα 12:00.

Καλό σου ταξίδι Πολυαγαπημένε μας Συνάδελφε Πρόεδρε Ανδρέα


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …