Μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για 7 θέσεις

Ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων υπηρεσιών, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Αναλυτικά:

  • 3 Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών με τη χρήση του .NET Framework ή συναφών γλωσσών
  • 2 Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών
  • 2 Έλεγχος, διαχείριση και υποστήριξη σε επίπεδο λογισμικού συστημάτων των εξυπηρετητών ανάπτυξης και δοκιμαστικής λειτουργίας των εφαρμογών της Πράξης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέχρι την Κυριακή 19η Νοεμβρίου 2017 τα ακόλουθα:

1.Ηλεκτρονική Αίτηση, με τον κωδικό/ούς της θέσης/θέσεων για την οποία/οίες εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα και εφόσον έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Μητρώο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Συνεργατών & Εμπειρογνωμόνων του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (βλέπε παράγραφο 4 της Προκήρυξης).

2.Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 του Ν.1599/1986), υπογεγραμμένη από τον υποψήφιο, στην οποία θα δηλώνεται:

  • η ακρίβεια των στοιχείων του βιογραφικού σημειώματος.
  • η χρονική διαθεσιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου καθώς και η διαθεσιμότητα για την εκπόνηση τμημάτων του έργου επί τόπου σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του ΕΚΤ.
  • για τους άνδρες, η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων μέχρι 15.11.2017, ή η νόμιμη απαλλαγή από αυτές.
  • η μη ύπαρξη κωλύματος από ποινική καταδίκη ή υποδικία.

Το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.gspa.gr/%283200030680043257%29/documents/υπευθυνη%20 δηλωση.doc

3.Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, σε μορφή αρχείου doc/.docx ή pdf κατά προτίμηση σύμφωνα με το πρότυπο βιογραφικό σημείωμα Europass στα ελληνικά. Πληροφορίες για τη δημιουργία βιογραφικού σημειώματος Europass παρέχονται στο διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας (http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europass+Documents/Europass+CV.csp), από τον οποίο διατίθενται επίσης πρότυπα αρχείων προς συμπλήρωση (http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Downloads/Euro passCV/CVTemplate.csp).

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να παρέχουν την απαραίτητη τεκμηρίωση των προσόντων τους και ως εκ τούτου στο βιογραφικό τους σημείωμα πρέπει να γίνονται σαφείς τεκμηριωμένες αναφορές των προσόντων τους σε σχέση με τα απαιτούμενα της θέσης και τα κριτήρια επιλογής όσο και οποιουδήποτε στοιχείου μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητα τους.

Η υποβολή των ανωτέρω στοιχείων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://registry.ekt.gr.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης:Δωρεάν μαστογραφία για όλες τις γυναίκες-Μαρτυρίες καρκίνος

Πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας, ανά δύο έτη, για όλες τις γυναίκες ηλικίας 49 και 50 ετών, …