Μέχρι και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για 15 προσλήψεις

Προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού κατά την περίοδο 2017-2018 με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με βάση την έγκριση ΦΕΚ3359/τβ/22-09-17,  ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), ως "Δέκα πέντε (15) Καθηγητές Π.Φ.Α", με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση.

Όσοι άνεργοι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να εργαστούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πέλλας, στα γραφεία της επιχείρησης (Βόρεια πτέρυγα Πνευματικού Κέντρου- 2 ος όροφος – Γραμματεία) μέχρι και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες ( 8π.μ. ως 2.30μ.μ.). Τηλέφωνο πληροφοριών 23820 84371.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

 1. Αίτηση (συμπληρώνεται στη ΔΗΚΕΠΑΠ)
 2. Βιογραφικό σημείωμα
 3. Δήλωση του ν. 1599/86 ότι τα στοιχεία είναι αληθή (επικυρωμένη)
 4. Φωτοτυπία Πτυχίου
 5. Φωτοτυπία Ταυτότητας
 6. Αναγνώριση από ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους έχουν πτυχίο από την αλλοδαπή
 7. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
 8. Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας
 9. Βεβαίωση ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος/η
 10. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
 11. Βεβαίωση προϋπηρεσίας

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέος επικεφαλής της ομάδας της ΕΚΤ για την Ελλάδα ο Μάρτιν Μπάιστερμπος

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ανακοινώσε πως ο Μάρτιν Μπάιστερμπος (Martin Bijsterbosch) ανέλαβε νέος επικεφαλής …