10ήμερη παράταση στην υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων

Παράταση άλλες δέκα μέρες δίνει το υπουργείο Οικονομικών στη διορία για υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων η οποία είχε ήδη παραταθεί προ δεκαπενθημέρου και έληγε κανονικά την Τετάρτη 15/11.

Με νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε ο Υπ. Οικονομικών κ. Ευ. Τσακαλώτος στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την αγορά παιγνίων και το Καζίνο Πάρνηθας, προβλέπεται και νέα παράταση για την οικειοθελή δήλωση εισοδημάτων μέχρι 25/11/2017.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

  1. Ο φόρος που θα κληθούν να καταβάλουν ξεκινάει από το 30% της αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης και φθάνει μέχρι και το 60% ανάλογα με την περίπτωση και τον χρόνο απόκρυψης.
  2. Οι δηλώσεις υποβάλλονται χειρόγραφα.
  3. Για αρχικές ή τροποποιητικές δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τις 31.5.2017 και μέχρι το πέρας της προθεσμίας (30.9.2017), ο τυχόν οφειλόμενος πρόσθετος φόρος ορίζεται στο 12% του κυρίου φόρου.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …