Αναρτήθηκε η οριστική παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων

Ότι εκδόθηκε η Υπουργική απόφαση περί πρόσκλησης για υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης – χρηματοδότησης πράξεων που αφορούν στην Οριστική παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων της Ενωσιακής προτεραιότητας 1, του Επιχειρηματικού προγράμματος Αλιείας και θάλασσας 2014-2020 (Α.Δ.Α.: 7ΘΧΑ4653ΠΓ-ΜΜΑ), ενημερώνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Το διάστημα έναρξης/λήξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται έως 04 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Η αίτηση θα υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στην ιστοσελίδα aposyrsi.alieia.gr μετά την εγγραφή και λήψη των κωδικών χρήστη. Με το πέρας της οριστικοποίησής της θα παράγεται αποδεικτικό που θα πρέπει να υπογράφουν όλοι οι ιδιοκτήτες του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους και θα ακολουθεί ταχυδρομική υποβολή πλήρους φακέλλου δικαιολογητικών.

Δικαιούχοι των οικονομικών ενισχύσεων είναι φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα που είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες για τουλάχιστον ένα (01) έτος επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους και πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του επαγγελματία αλιέα όπως καθορίζονται από την εθνική νομοθεσία ή νόμιμοι κληρονόμοι αυτών. Οι λοιπές προϋποθέσεις αναφέρονται στην ανωτέρω πρόσκληση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκρέκας στον ΣΚΑΪ: Μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος από το νέο έτος

Σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος, όλων των πολιτών, από το νέο έτος προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος …