Από ψηλά το μέγεθος της ανείπωτης καταστροφής με τους νεκρούς(VIDEO)

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα από την σφοδρρή κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους συνάνθρωποί μας.

Δρόμοι και πολυκατοικίες έχουν «βυθιστεί» στις λάσπες, αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί, σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ ολόκληρη περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Την κατάσταση που επικρατεί δείχνει το βίντεο από το drone

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική που έχει δεχθεί περισσότερες από 1500 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων στις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και των Μεγάρων.

Πάρα πολλοί νεκροί και τραυματίες, πολλά σπίτια πλημμύρισαν, οι δρόμοι να μετατράπηκαν σε ποτάμια με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν αυτοκίνητα, ακόμα και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αύριο στις 11:00 η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου

Στο υπουργικό συμβούλιο θα γίνει η εισήγηση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με …