Δ.Καραγεωργόπουλος: Πιάσαμε το ΠΑΜΕ...με την κατσίκα στην πλάτη(VIDEO)

Για νόθες διαδικασίες και καραμπινάτες παρανομίες σε αρκετά σωματεία του ΠΑΜΕ, κάνει λόγο το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πατρας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο της Πάτρας.

Μάλιστα αναφερόμενος στα προχθεσινά επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης των αντιπροσώπων αναφέρθηκε και σε εμπλοκή του Δήμου Πατρέων στα εσωτερικά των συνδικάτων, μάλλον φωτογραφίζοντας τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Ανδρέα Αθανασόπουλο, ο οποίος φαίνεται να είχε συντονιστικό ρόλο στα επεισόδια.

Μάλιστα χρησιμοποίησε στην προσπάθειά του να περιγράψει το μέγεθος των παρατυπιών που διαπιστώθηκαν στα νομιμοποιητικά έγγραφα σωματείων που πρόσκεινται στη συγκεκριμένη παράταξη, είπε ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ «πιάστηκαν με την κατσίκα στην πλάτη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …