Εξέπνευσε ο καπετάνιος της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα

Ο πρωταγωνιστής της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου 2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πέρδικας και της νήσου Μονής και είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων (μεταξύ των οποίων ένα 5χρονο παιδί), ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας, σε ηλικία 78 ετών.

Κατηγορούμενος για την πρόκληση του ναυαγίου και τον θάνατο του καπετάνιου και των τριών άτυχων επιβατών της λάντζας με την οποία συγκρούστηκε το μοιραίο ταχύπλοο, ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος παρέμεινε προφυλακισμένος επί 12 μήνες (Αύγουστος 2016 – Αύγουστος 2017), ενώ μετά την αποφυλάκισή του νοσηλεύθηκε, κατά το "Saronicmagazine" για μεγάλα διαστήματα καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έχει πραγματοποιηθεί και όπως είναι φυσικό η εναντίον του ποινική δίωξη παύει λόγω θανάτου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …